סנדוויץ' אנטריקוט פרוס עם בצל

זמן הכנה: 45 דקות
  • 4 מנות
  • חומר גלם: נתח אנטריקוט שלם
אופן ההכנה

מחפשים סנדוויץ' שהוא ארוחה שלמה? סנדוויץ' האנטריקוט הזה הוא שילוב מושלם של בשר איכותי, בצל מתוק ולחמנייה רכה — פתרון אלגנטי, זריז ומפנק לארוחה חמה בבית.

מצרכים:

  • 600–700 גרם נתח אנטריקוט  (שלם)
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל גרוס
  • 2 בצלים פרוסים
  • 4 לחמניות המבורגר
  • רוטב חרדל / איולי פרווה / טחינה (לבחירה)
  • עלים ירוקים (רוקט / חסה) – לפי הטעם
  • 1 כף סוכר חום (לא חובה – לקרמול הבצל)
  • להגשה: צ’יפס טרי ורטבים בצד

 אופן ההכנה:

צליית האנטריקוט:

  • לתבל את נתח האנטריקוט במלח גס ופלפל.
  • לצרוב במחבת פסים חמה או לצלות בתנור על חום גבוה (220°) כ־20 דקות, לפי דרגת העשייה הרצויה.
  • להניח לנוח 10 דקות ולפרוס דק מאוד.

הכנת בצל מקורמל:

  • לטגן את הבצל עם מעט שמן וסוכר חום על אש נמוכה כ-15 דקות עד להזהבה עמוקה.

הרכבת הסנדוויץ':

  • לחתוך את הלחמנייה, למרוח רוטב לפי בחירה, להוסיף עלים ירוקים.
  • להניח שכבה נדיבה של פרוסות אנטריקוט חם ובצל מקורמל מעל.
  • לסגור ולהגיש מיד לצד צ’יפס חם.

מוצרים מהמתכון

Array ( [17361-0-vxhjameago] => Array ( [key] => 17361-0-vxhjameago [product_id] => 17361 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => 1.2 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1.2 ) )
Array ( [key] => 17361-0-vxhjameago [product_id] => 17361 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => 1.2 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1.2 ) Array ( [type] => simple )